Arrangerte MotoGP-konvoi for barna

John Norda som bor i Gausdal arrangerte denne uken en 55 lastebiler stor MotoGP-konvoi for syke og handicappede barn. Foto: Stein Rømmerud

John Norda, bosatt i Gausdal i Innlandet, jobber i Yamaha Factory Racing-teamet som sjåfør og altmuligmann. Denne uken organiserte han en konvoi for 55 av lastebilene i MotoGP-serien for handicappede og alvorlig syke barn.
MotoGP-teamene kjørte denne uken fra Tysklands Grand Prix på Sachsenring til Dutch TT på Assen. Underveis ble 55 av team-lastebilene organisert i en massiv konvoi. Ideen var at handicappede og alvorlig syke barn fikk sitte på, og til og med fikk oppleve en runde på den klassiske racingbanen Assen. John Norda, som har ansvar for en av team-lastebilene til Yamaha Factory Racing, var initiativtaker til konvoien uttaler til Bike: Dette er fra oss på gulvet i MotoGP-depotet til de tapre barna, sier han, og fortsetter: – Interessen fra alle teamene har vært enorm, og vi gjør dette ikke for å få oppmerksomhet og PR. Vi har faktisk holdt teamenes PR-apparat på en armlengdes avstand.
John er opprinnelig fra Nederland, men bor og har samboer på et småbruk i Gausdal. Til daglig er han ansvarlig for en av «team-truckene» til Yamahas fabrikkteam, i tillegg til at han har ansvar for en rekke av de praktiske oppgavene i Yamaha-teamet i VM-depotene. Yamahafører Fabio Quartararo leder forøvrig mesterskapet halvveis i 2022-sesongen.

Sist nummer

Annonser