Vår integritetspolicy

Hvordan vi behandler dine personopplysninger

For oss på Motorrad Nordic AB er det viktig at dine personopplysninger behandles på en trygg og god måte.  Derfor ønsket vi GDPR (General Data Protection Regulation) velkommen. Dette er et nytt EU regulativ som trådte i kraft i hele EU 25 mai 2018.
Mye er som før, men din personlige integritet får bedre beskyttelse. Av den grunn har vi laget en redegjørelse som blant annet forklarer hvordan og hvorfor vi lagrer dine personopplysninger.
Det er for eksempel noe vi gjør når du abonnerer på noen av våre blader og/eller registrerer deg på vår hjemmeside for abonnenter.


I overensstemmelse med det nye databeskyttelseregulativet ønsker vi å informere deg om hvordan vi behandler personopplysninger.

Lagring av opplysninger
Vi lagrer personopplysninger for å kunne sende ut blader, tilby login til digital lesing og hjemmesider og i tillegg kunne sende relevante mc-tilbud til abonnentene på de respektive bladene. Vi lagrer også opplysninger om medlemmene på sporthoj.com for å kunne tilby login til medlemstjenester og i tillegg kunne sende relevante mc-tilbud til dem som har godkjent dette. Vi får opplysningene når du oppretter et nytt abonnement, lager en medlems-login, deltar i konkurranser osv. De opplysningene vi lagrer er navn, postadresse, e-mail adresse og telefonnummer. I enkelte tilfelle henter vi opplysninger fra andre kilder som f.eks. Kjøretøyregisteret. Lagring av opplysningene skjer for at vårt samarbeid skal kunne fungere så godt som mulig.

Cookies / annonsering
Vi bruker Google for statistikk og annonser. Les mer om Google policy.

Bruk av lagrede opplysninger
Vi bruker lagrede personopplysninger når vi sender ut blader, premier og mc-relaterte tilbud. Opplysningene brukes  også når vi sender ut nyhetsbrev eller innstikk i bladet. Vi lagrer historikken til personer som har hatt kontakt med oss. Vi selger ikke, distribuerer ikke og gjør heller ikke opplysningene tilgjengelige for tredjepart på annen måte.

Hvorfor bruker vi personopplysningene
Vi trenger adgang til personopplysninger for å kunne møte de forpliktelsene vi har overfor våre abonnenter, verve nye abonnenter og sende ut premier til vinnerne av konkurranser. Vi følger gjeldende lover og rettslige rettigheter for vårt forretningsforhold.

Hvem har adgang til personopplysningene
Det er kun personer som arbeider med angitte oppgaver som har adgang til opplysningene. I enkelte tilfeller må vi dele opplysningene med leverandører – for eksempel fraktselskapene vi bruker.

Lagring og sikkerhet
Vi lagrer dine personopplysninger til angitte formål så lenge det er behov for det. Vi beskytter dine opplysninger og sørger for at de kun brukes til angitte formål og passer på at våre rutiner følges slik at ikke opplysningene kommer på avveier.

Dine valg og rettigheter
Du har rett til å be om informasjon om, eller rettelse av, dine personopplysninger som er registrert hos oss. Du har også rett til å få opplysningene slettet – da fjerner vi dine opplysninger fra registeret. I henhold til loven om bokføring sparer vi bilag i 7 år – deretter kastes/makuleres bilagene.

Med vennlig hilsen

Gerry Nordström VD
Motorrad Nordic AB

Sist nummer

Annonser