Bike og MC-avisa slås sammen for å skape det ultimate norske motorsykkelmagasinet

Gerry Nordström fra Bike og Ole Martin P. Eidevik fra MC-avisa under kontraktinngåelse onsdag 30. august 2023.

Bike, det ledende nordiske motorsykkelbladet, kunngjør med dette oppkjøpet av norske MC-avisa. Dette spennende partnerskapet vil gi liv til et helt nytt kapittel i norsk motorsykkeljournalistikk, med det nye magasinet MC-avisa/Bike som nå blir tilgjengelig for norske entusiaster.

Fra og med utgaven nummer 9-2023 av MC-avisa, vil leserne oppleve det beste fra to verdener når Bike og MC-avisa slås sammen til ett dynamisk magasin. Dette fusjonerte bladet vil levere førsteklasses innhold som dekker både det lokale motorsykkellivet i Norge og det mest spennende stoffet fra motorsykkelverdenen globalt.

Ole Martin Pedersen Eidevik, som er eier og sjefredaktør av MC-avisa, uttrykker entusiasme for den kommende endringen: «Vi ser frem til å samle våre krefter og ressurser for å skape et sterkere magasin som vil glede våre lesere, abonnenter, annonsører, MC-klubber, forhandlere og importører. De som abonnerer på både MC-avisa og Bike vil selvsagt få tilgang til alle utgaver de har betalt for. Den beste norske dekningen møter Bikes internasjonale stoff. Sluttproduktene blir det beste norske lesere har fått noen sinne»

Gerry Nordström, leder av Bike i Norden, deler sin visjon om sammenslåingen: «Denne fusjonen er en naturlig og nødvendig utvikling. MC-avisa har en imponerende dekning av det som skjer i motorsykkel-Norge, mens Bike har et internasjonalt fokus med førsteklasses tester og reportasjer. Ved å kombinere disse styrkene i det midlertidige navnet MC-avisa/Bike, vil vi tilby lesere og annonsører et norsk produkt av høyeste kvalitet, med det beste fra begge verdener.»

Bike har allerede etablert seg som et markant magasin i Norden, med utgivelser i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Og nylig ble også det anerkjente svenske magasinet Allt om MC lagt under Bikes vinger for å styrke posisjonen og bredden ytterligere. Avtalen med MC-avisa ble signert rett før trykkingen av MC-avisa nummer 8-2023, og det arbeides nå intenst med å etablere en ny redaksjon før utgivelsen av neste nummer. Én ting er sikkert: MC-avisa/Bike nummer 9-2023 vil presentere seg som et mer innholdsrikt og spennende motorsykkelmagasin, og bringe det beste fra begge verdener til sine lesere og annonsører.

Sist nummer

Annonser