Yamaha tar R7-racingserien til Skandinavia

Yamahas R7 Racing Serie kommer til Skandinavia – glimrende mulighet!

Etter suksessen i Europa tar Yamaha Motor det nye R7 Cup-racingkonseptet til Skandinavia, fra og med neste år. Konkurransen er rettet mot alle førere som er interessert i racingverdenen, to løp vil bli avholdt i Norge og tre i Sverige, inkludert en superfinale.

Vi ønsket å skape et nytt konsept for å gjøre det enklere for unge sjåfører å komme seg opp på løpsstigen. Det er stor interesse for motorsport og roadracing over hele Skandinavia, og vi ønsker å skape de rette forholdene for å få flere til å oppdage gleden ved sporten. Uavhengig av kjønn, alder og bakgrunn skaper vi et fellesskap blant førerne der de får teste seg selv, og det er det som skiller seg fra andre profesjonelle racingserier, sier Peter Chadwick, salgsdirektør for MC hos Yamaha Motor Scandinavia.

Yamaha R7 Cup debuterte i år over store deler av Europa og er rettet mot både eksisterende og nye førere som ønsker å ta spranget fra nybegynner til den virkelige racerbanen. Alle konkurrerer med det samme kjøretøyet, noe som betyr at resultatet er helt basert på førerens ferdigheter. De 30 beste førerne av de forskjellige nasjonale Yamaha R7 Cups vil bli invitert til R7 Series European SuperFinale på slutten av sesongen.

Løpet er designet for å være kostnadseffektivt og lett tilgjengelig for de som ønsker å konkurrere, men også de som er der for å ha en morsom opplevelse, sier Peter Chadwick.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser