Ullevålseter-rivaler med protest

Sent i går kveld ble det lagt inn protester, fra blant annet Rodrigues, om at feilnavigeringen tidlig i løpet, ikke var selvskyldt. Det var satt opp et sperrefelt i det området de første deltakerne skulle kjøre inn i, og dette var årsaken til at de kjørte i feil retning.

Protesten ble tatt til følge, og det førte blant annet til at Pål Anders rykket ned til 7.plass på gårsdagens etappe (8.03) bak vinneren Marc Coma.

På sammenlagtlista ble det også endringer. Nå Istedet med å lede med flere minutter på tredje og fjerdeplassen er Pål Anders på en delt andreplass (samme tid 1.20.54 etter Despres). Rodrigues har tiden 1.23.29 etter, og ligger da på 4.plass.

Dagen i dag er rallyets lengste etappe (transport og spesialettappe sammenlangt). Med over 30 mil transport og over 47 mil spesialetappe, blir det viktig å fordele kreftene. Områdene det skal kjøres i er like spektakulært som alle andre etapper.

Etter rundt 20 mil av fartsetappen vil det bli mange hopp (humper i veibanen) mil etter mil. Det kan bli mye risting i armer og ben. Ikke sikkert det blir altfor høy fart på denne delen av etappen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser