Triumph og Guy Martin utsetter rekordforsøket

Forrige helg krasjet Guy Martin under Ulsters GP, og han pådro seg blant annet brudd i ryggen. Det som først ble sett på som lite alvorlige skader viste seg å være desto mer alvorlig, og Martin går nå glipp av resten av racingsesongen – og rekordforsøket med Triumph.

Det britiske merket har i flere år prøvd å ta tilbake fartsrekorden for motorsykkel med sin Rocket Streamliner. Guy Martin ble rekruttert til prosjektet for en måned siden, men nå er dette utsatt til neste år, da det neppe er optimalt å kjøre i over 600 km/t med brukket rygg.

– Vi er selvsagt bekymret over nyheten om at Guy har skadet seg i en krasj under forrige helgs Dundrod 150-race. I velkjent stil har han skrevet ut seg selv fra sykehuset i løpet av uken, men vi føler at med disse skadene vil det ikke være mulig å gjennomføre de nødvendige testene til rekordforsøket senere i år, skriver Triumph i en pressemelding.

De skriver fortsatt at han er et unikt talent og akkurat den føreren de trenger, og dette antyder at de ikke kommer til å gi noen annen fører sjansen. Faktum er at det allerede var uklart om Triumph ville kunne gjennomføre testene og rekordforsøket i år. Bonneville har i løpet av året vært rammet av mye dårlig vær, og mange arrangementer er blitt avlyst.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser