Speeddagen 9. april er utsatt!!

Speeddagen 9. april er utsatt, men den 23. april er det på’an igjen med Speed dagen. Ole Petter og alle de andre ønsker deg velkommen.

Speeddagen 9.april er utsatt!

Grunnet et større utbrudd av COVID-19 og høyt fravær blant de ansatte er vi på Speed Motorcenter dessverre nødt til å utsette Speeddagen til 23.april.

Med kun få dager igjen til den etterlengtede Speeddagen er den vanskelige avgjørelsen tatt om å utsette arrangementet. Butikken har klart seg bra gjennom hele pandemien, vi har tatt smittevern på alvor og unngått nedtegnelser, derfor er det ekstra ergerlig at vi nå opplever et større utbrudd rett før årets viktigste event. Nå er påsken er rett rundt hjørnet, forhåpentligvis blir det flott MC-vær og vi vet at mange gleder seg til sesongstart.

Det siste vi ønsker er da å være et episenter for smitte, samtidig som vi selvfølgelig ønsker å stille mannsterke for å hjelpe kunder så godt vi kan. Vi håper på forståelse og garanterer at det blir en skikkelig MC-fest lørdag 23.april!

Formålet er fortsatt å kickstarte sesongen med alle de største leverandørene til stede, MC-nyheter fra Yamaha og BMW utstilt og ikke minst et stort salg på alt av deler og utstyr i butikken!

Velkommen!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser