Sondre Haga beste nordmann i Belgia

I helgen var det klart for EM i Bilstain, Belgia. EM-runde 2 og 3 ble kjørt lørdag og søndag, hvor Sondre “Gekko” Haga havnet på en 5. plass på lørdagen og 6. plass på søndag, som beste nordmann. – Det var ganske deilig, jeg følte at jeg kunne være med å kjempe helt opp til en 2. plass på siste runden, forteller han i dagens pressemelding.

Unggutten klatret seg opp fra en 11. plass forrige helg i Nederland og til en 5. plass i Belgia. – Kjøringen har vært mye bedre nå, og jeg klarte egentlig alt bedre denne helgen, fortsetter han.

Beste nordmann
Som bestemann blant nordmennene og med en 5. plass har “Gekko” Haga sikret seg sitt beste EM-resultat i karrieren så langt, og han uttaler at det er godt å få bekreftet at treningen han har lagt ned har vært verdifull.

Ole Kristian Sørensen og lb Vegard Andersen deltok også her. Sørensen havnet på en 9. plass, og Andersen på en 11. plass på søndag. – Det er jo kjekt når vi er mange norske på tur, det er veldig godt miljø, forteller Sondre om lagkameratene.

VM og Japan
Nå skal ”Gekko” kjøre et lokalt løp på Randaberg, det er VM i Spania om to uker, og deretter blir det Norgescup. Japan er neste på agendaen etter det, og han gleder seg  til dette. – Jeg tror det blir veldig annerledes, både med mat, publikum og folk generelt og miljø, avslutter Sondre Haga.
 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser