– Schumacher kjører fort!

Det regnet en hel del på Oschersleben-banen i dag. Bølla trives godt på regn, det viste han ikke minst med sin beste prestasjon noen sinne, da han kom på tredjeplass i VM-Supersport på Assen.

Men kommende helg handler det om helt andre saker. Da skal Bølla konkurrere mot blant andre Formel 1-verdensmester Michael Schumacher. Han har meldt seg på under navnet Marcel Niederhausen. Han ønsker minst mulig oppmerksomhet, men der tok han vel ganske feil.

– Det verste er at han kjører fort. Han har trent bra. Det er jo liksom ikke lommeboka det står på der i gården, ler Bølla. Han regner ikke med å «varve» Schumi. Det viser at tyskeren har fått dampen opp også på to hjul.

I morgen er det kvalifisering. Da spørs det hvor langt bak tyskeren er, og hvor langt fremme nordmannen er. Midt i mellom finner vi trolig Carl Berthelsen som også er med i årets IDM.

Marcel Niederhausen – eller skal vi kalle ham Schumi – kjører Honda Fireblade. Kai Børre Andersen kjører MV Agusta, mens Carl Berthelsen kjører Suzuki.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser