Rykte: Lorenzo til Honda i 2015

Etter 2014-sesongen går kontrakten ut for mange førere, deriblant Lorenzo, Pedrosa, Márquez og Rossi. Rossi har allerede gjort det klart at han kommer til å bestemme seg etter de første racene om han skal legge opp eller ikke. Før 2013 sa mange at det blir Pedrosas siste sjanse til å vinne tittelen, og etter lang tid hos Honda er det usikkert hvor han tar veien etter neste år.

Lorenzo trenger tid i tenkeboksen.
2013-mesteren sitter sannsynligvis trygt hos Honda, og nå forteller ryktene at Lorenzo er aktuell for Repsol-teamet. Allerede i 2012 snakket HRC med Lorenzo, og ifølge Mas Moto har Lorenzo ikke utelukket å bli Márquez’ teamkollega. Lorenzo har dog gjort det klart at det handler om mye mer enn å bytte motorsykkel, og det er mange faktorer han må tenke nærmere over.

Márquez har ikke motforestillinger.
Márquez fortalte i en intervju med en spansk radiostasjon at han vil ønske Lorenzo velkommen til teamet og ikke legge inn noe veto.
– Jeg vil ikke legge meg opp i Lorenzos bytte; det som intresserer meg er å være med på laget, og jeg bryr meg ikke om hvem som er min partner. Men jeg vil sikkert prøve å få tak i så mye informasjon som mulig og lære meg hvem han er, sier verdensmesteren.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser