Polaris lanserer ny el-motorsykkel om 4–5 år

Det er Steve Menneto, sjef for Polaris sin motorsykkeldivision, som forteller om konsernets andre forsøk med en elektrisk motorsykkel.

Sist Polaris tilbød en el-motorsykkel, var under varemerket Victory. Modellen Empulse var igjen en konstruksjon fra Brammo som Polaris kjøpte opp. Etter vårens store nyhet om nedleggelse av Victory ble det stilt spørsmålstegn om hva som skulle skje med de elektriske ambisjonene.

Selv om Victory ble avviklet, er visstnok ingen ansatte blitt sagt opp. Dette betyr at teknologien og kunnskapen for å bygge en konkurransedyktig motorsykkel fortsatt finnes innen konsernet. Dette bekreftes nå gjennom Steve Mennetos uttalelse til Reuters.

Ifølge ham skal den nye motorsykkelen være klar innen 4–5 år. Målet er en rekkevidde på 120–140 miles, sammenlignet med de 75 som var grensen for Empulse. – Karakteren hos den nye drivlinjen skal være mer tilpasset hyggeturer på svingete veier, uttaler Steve Menneto.

Akkurat som konkurrenten Harley-Davidson planlegger Indian også å lansere nye modeller som kan tiltale yngre førere, først og fremst gjennom mindre slagvolum og lavere pris.
  

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser