Plassen vant privatklassen på Valencia

Ovennevnte mesterskap går for å være et av verdens tøffeste. Serien har fostret utallige verdensmestere.

Allerede under den offisielle testen på Valencia for 14 dager siden gjorde Plassen seg bemerket med å sette raske rundetider på sine første dager på banen noensinne. Og under lørdagens kvalifisering satte han standarden og kvalet inn som raskeste privatfører, og som nummer ni i Superbike-klassen.

Beste privatfører også i racet
Fra niende startspor kjørte Ducati-føreren sitt livs løp og hentet inn flere av de tidligere VM-førerne. Han satte en imponerende rundetid på 1.36.5. Ole Bjørn passerte målstreken som nummer 6, og vant dermed privatklassen.

– Det gikk over all forventning. Før vi dro ned, var vi enige om at topp 15 var bra, og topp 10 var utrolig bra. Og ingen hadde vel forventet at vi skulle klatre så høyt i dette selskapet, sier en fornøyd Ducati-fører.

Prestasjonen har høstet stor oppmerksomhet
Både fører og team vakte stor oppmerksomhet for prestasjonene. Mens konkurrentene stiller med millionbudsjetter, har Plassen-teamet et mer beskjedent budsjett. Både dekkprodusenten Dunlop og demperspesialisten Öhlins  møtte opp i teamets pitboks og tilbød hjelp. Og teamet fikk glimrende oppfølging hele helgen.

– All oppmerksomheten rundt fører og team i spanske media er utrolig moro for teamet, uttaler teamsjef Tor Erik Plassen. Prestasjonen fikk mye omtale på spansk tv og ditto nettsider.

Jobber mot internasjonal satsing
Da Ole Bjørn Plassen sto på seierspallen for å motta pokalen, uttrykte Eurosports kommentator at Ducati-føreren sansynligvis kommer til å være en av dem som kjemper om sammenlagttittelen i denne serien til neste år. Ducati-føreren fikk riktignok tilbud fra utenlandske team i løpet av helgen,  men hva neste sesong bringer er ennå ikke avklart.  Teamsjef Tor Erik Plassen kan røpe at de jobber mot en internasjonal satsing, men da må de få inn mer sponsormidler.

Samtlige bilder er tatt av Agusti Nubiola.

Her kan du se video av løpet: http://www.youtube.com/watch?v=2StcrpqNZfU
Plassen Racings hjemmeside:
http://www.plassen-racing.com
Plassen Racings Facebook-side:
https://www.facebook.com/groups/plassenracing/
Mesterskapets hjemmeside:
http://www.fimcevrepsol.com
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser