Pedrosa viste resten bakhjulet

Pedrosas seier ved Sepang avsluttet den første av tre MotoGP-helger på rad. Neste helg flytter sirkuset seg til Australia, før Japan avslutter det hele. Dette var første gang Pedrosa kløv øverst på pallen på nesten fem måneder. Ikke siden Le Mans i midten av mai har han kunnet notere en seier.

Lørdagens kval endte med Marquez i pole position for fjerde gang på rad. Lorenzo tok starten, men Pedrosa kom seg forbi allerede ved slutten av første runde. Etter det ble det et bikkjeslagsmål mellom Lorenzo og Marquez helt til 14. runde, da Marquez ble liggende alene og kunne safe inn til sølv.

Fortsatt "åpent"
Etter dette racet har samtlige tre førere en matematisk mulighet til å sikre seg verdensmestertittelen, selv om Marquez er den eneste føreren som kan klare det allerede etter racet ved Phillip Island neste helg. I tilfelle er den 20-årige spanjolen første rookie på 35 år som klarer dette i sin debutsesong i kongeklassen.

Valentino Rossi virker å havne på fjerdeplass av ren vane i år, mens Alvaro Bautista vant en ny fight med Cal Crutchlow og endte som nummer fem.

Flere oppdateringer og samtlige resultater finner du her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser