Öhlins kobles igjen mot Yamaha

Yamaha har gått ut med en pressemelding om at deres MT-, XSR-, Tracer-, XV950 og YZF-R3-modeller kan leveres med Öhlinsdemper direkte fra forhandler. Verdt å merke er at det i første omgang ikke handler om fabrikkens mest sportslige modeller.

Gjennom Yamaha-appen My Garage og dens 3D-konfigurator kan kunden utstyre motorsykkelen med Öhlinsproduktene som tilbys via telefonen, og så hente ut den ekstrautstyrte motorsykkelen hos sin lokale forhandler.

Kenth Öhlin startet sitt støtdemperfirma i 1976, og etter at firmaet hadde høstet suksess innen racing, kom Yamaha på banen som deleier i 1986. For ni år siden kjøpte Kenth Öhlin imidlertid tilbake 95 prosent av aksjene i firmaet fra den japanske motorsykkelgiganten.

At Yamaha nå tilbyr Öhlins-produkter som ekstrautstyr til en så stor del av modellprogrammet, betyr at de forhenværende deleierne nå nærmer seg hverandre igjen. Allerede neste år skal Yamaha øke tilbudet enda mer ved å tilby Öhlinsdempere og gaffelinnmat til YZF-R6 og søskenmodellene MT-10 og YZF-R1.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser