Ny Moto Guzzi Stelvio?

Moto GUzzi Stelvio, slik den etter all sannsynlighet kommer til å se ut. Motor hentet fra den nye Mandello. Fristende, fristende!

På EICMA 2022 ga Moto Guzzi et hint om hva som kunne komme: I et hjørne på standen sto det to hjul på en plattform foran et LCD display med ordet «Stelvio». Bildet viste en ørn som fløy over det berømte italienske passet. Etter det har det versert mye rykter om en kommende stor-adventure fra Guzzi.

Spionfoto fra Facebook, lagt ut av Luigi Panizzo, viser den nye Stelvio mer eller mindre slik den kommer til å bli.I tillegg til eikehjul ventes det også langslag fjæring og justerbar vindskjerm. Man regner også med at den nye Stelvio blir den mest teknisk avanserte Guzzi til nå – blant annet med radar-assistert cruise kontroll. I tillegg: IMU-styrt traction og ABS samt flere Ride modes. Elektronisk kontrollert fjæring er også sannsynlig.Moto GUzzi selv sier ikke et ord om den nye modellen, naturlig nok. Flere kilder hevder imidlertid, uavhengig av hverandre, at den nye Stelvio gjør sin debut senest på EICMA i november 2023.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser