Ny generalsekretær i Norges Motorsportforbund

Ifølge en pressemelding vi har mottatt fra Norges Motorsportforbund, kjenner Tony Isaksen norsk idrett svært godt gjennom mange år som både frivillig og ansatt.

Tony er en kunnskapsrik leder, med et brennende engasjement for både bredde- og toppidretten. Han har bakgrunn som stabssjef og oberstløytnant i Forsvaret, administrerende direktør i Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton AS, og nå sist som generalsekretær i Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup. Han har en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, samt en bred lederutdanning fra Forsvaret.

– Forbundsstyret er godt fornøyd med å få en erfaren idrettsleder, sier president Per Velde i Norges Motorsportforbund. – Isaksen vektlegger faktaorientert og involverende ledelse. Han viser høy motivasjon for å skape resultater, er kjent for å være lidenskapelig opptatt av det han jobber med, og har klare meninger og tydelig ledelse. Hans erfaring med å utvikle en attraktiv og engasjerende breddeidrett vil også være viktig i Norges Motorsportforbund, fortsetter Velde.

Kort om Norges Motorsportforbund
Norges Motorsportforbund er landsdekkende, med rundt 300 idrettsklubber og 37 000 medlemmer. Forbundet organiserer 19 ulike idrettsgrener i fire seksjoner: motorsykkelidrett, snøscooteridrett, radiostyrt motorsport, og båtsport. Visjonen er «Motorsportglede til folket!» Idrettstilbudene starter ved 5 årsalderen, og er et viktig tilbud til både barn, ungdom og voksne. Motorsportutøvere opparbeider unike mestringsferdigheter, teknologikunnskap og risikoforståelse, som også er meget positivt i arbeidet med trafikksikkerhet og sjøsikkerhet. Norges Motorsportforbund har fem utøvere med stipend fra Olympiatoppen. Internasjonalt tar norske utøvere året rundt 20 medaljer i Nordisk, EM og VM.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser