MV Agusta Turismo Veloce 800 er vist

Som hos søsknene Rivale 800, Brutale 800 og F3 00 ligger den tresylindrede 800-kubikksmotoren til grunn sammen med en rørramme og sekstrinns girkasse. Motoren leverer 125 hestekrefter ved 11 600 rpm, og 84 Nm ved 8 600 rpm.

Modellen er lagd for sportslig touring, og MV sier at den er designet med ett mål, å ta deg frem på så underholdende vis som mulig.

Turismo Veloce har MV Agustas elektroniske hjelpemiddelpakke MVICS 2.0, som inkluderer anti-wheelie, cruise control, traction control, og fire ulike kjørenivåer. Modellen er den første som får Electronically Assisted Shift (EAS 2.0), som lar føreren gire både opp og ned uten å benytte clutch. Instrumenteringen består av et fem tommers fargedisplay.

Modellen veier 194 kilo tørr, bensintanken rommer 20 liter, og dette gir god rekkevidde. Foran sitter doble bremseskiver som måler 320 millimeter, med kalipere fra Brembo. ABS er standard og fra Bosch. Opp/ned-forgaffelen kommer fra Marzocchi, og måler 43 millimeter. Bak sitter det en Sachs-demper. Begge har justerbar forspenning.

Det finnes en spesialversjon døpt Turismo Veloce Lusso 800, som leveres med varmehåndtak, integrert GPS i instrumenteringen, og semi-aktive dempere fra Sachs. Den er også utstyrt med vesker som rommer 60 liter.

Pris er ikke klar i skrivende stund. Hva synes du om Turismo Veloce nå som den er offentliggjort?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser