«Jeg vil kjøre i to år til»

I går ble det klart at Márquez har skrevet under for Honda i ytterligere to år. Rossi kan bli neste fører som skriver ny kontrakt for 2015. I vinter sa Rossi at de første racene ville bli avgjørende for om han skulle fortsette å kjøre i MotoGP, og det virker som han har funnet ny glede i sporten. 

– Jeg tror jeg kommer til å fortsette neste år. I fjor kjørte jeg noen bra race, og det føltes som en seier, men i andre halvdel av sesongen var jeg et stykke unna topp tre. Så jeg ville se om årets sesong kom til å bli bedre, og ærlig talt føler jeg meg i bedre form, fortalte Rossi på pressekonferansen før Frankrikes GP.

Rossi ligger for øyeblikket på tredjeplass i mesterskapet, og har ligget i toppen i alle årets fire race.

– Min plan er å fortsette i to sesonger til, og jeg tror at jeg de neste ukene og under de kommende racene vil diskutere med Yamaha om å fortsette.

På lønnstoppen.
I Ducati-perioden fortalte ryktene at Rossi hadde en lønn på rundt 17 millioner dollar per år. Rossi virker imidlertid ikke altfor interessert i lønnsforhandlinger, for da han vendte tilbake til Yamaha, skal han ha gått betraktelig ned i lønn. Mannen har vel uansett råd til å spise annet enn havregrøt og suppe …


– Om jeg har lønnsrekorden i MotoGP? Jeg husker ikke; det var mye mer enn nå i alle fall, spøkte Rossi da Márquez ble spurt om kontrakten hans var på linje med Rossis tidligere lønnsnivå.

Colin Edwards blir pensjonist i slutten av sesongen, og dette gjør Rossi til den eldste i depotet, 35 år gammel. I helgen går Frankrikes GP på Le Mans, og spørsmålet er om Márquez kan vinne fem race på rad?

– Hvis jeg skal gi Marc et råd, så er det at fire seire er tilstrekkelig, spøker Rossi.

Frankrikes GP kjøres klokken 14.00 på søndag. I dag starter fritreningen på Le Mans.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser