Husqvarna viser frem nye Strada

Husqvarna er i flytsonen etter den positive mottakelsen av streetmotoen Nuda 900 og viser nå frem bilder av sin nye konseptmodell Strada. De legger dog ikke skjul på at modellen blir den neste nyheten som vil rulle ned fra produksjonbåndet.

Og samarbeidet med eieren BMW viser seg nok en gang å være fruktbart. For der Nuda hentet motoren fra F800-modellene til tyskerne og boret den opp til 900 kubikk, kommer Strada-motoren fra BMW GS650. Husqvarna oppgir foreløpig ingen effekttall eller om de har brukt drillen, men sier at motoren er «behandlet av italienske ingeniører» og at tørrvekten havner rundt 170 kilo. Det er i hvert fall en god del kilo mindre enn hva opphavet veier.

Akkurat som Nuda, retter også Strada seg mot en yngre, kjøreglad gruppe som helst holder seg i og rundt byen. Lek er et viktig stikkord for begge modellene. I forbindelse med den offisielle lanseringen vil det også komme en lang rekke tilbehørsprodukter. det er derimot uvisst når dette vil skje. Det som imidlertid er sikkert er at Strada vil settes i produksjon i løpet av 2012.

Husqvarna Strada – har den noe for seg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser