Hondas ultimate konsepter

Hondas utviklingsavdeling i Roma sørger nå for å skape nye produkter fra den japanske motorsykkelkjempen som kan slå an Europa. Det er de ansatte på dette kontoret som har bygd disse to konseptmotorsyklene.

Basis for de to motorsyklene er de to Honda-klassikerne CB 1100 og Africa Twin, der den sistnevnte kom i en ny og høyt skattet versjon til denne sesongen, og den førstnevnte relanseres i en oppdatert utførsel til 2017.

CB 1100TR Concept ble bygd i en stil som låner trekk fra den amerikanske flat track-racingen, noe som er blitt populært blant den nye generasjonens custombyggere. Denne motorsykkelen er imidlertid fokusert på asfalt-hooligans istedenfor grussprutere. Nummerskiltet er en hyllest til MotoGP-fører Marco Simoncelli, som omkom på banen for fem år siden.

Africa Twin Enduro Sports Concept viser hva som kan gjøres om Honda fikk det for seg å utforske offroadmodellens popularitet ytterligere. Målet var å skape en mer sportsfokusert maskin som kan ta seg frem hvor som helst, ved å strippe Africa Twin for alle deler som ikke gjør den raskere eller mer terrengegnet og erstatte dem med deler fra CRF 250 og 450. På denne måten har Honda skapt en svært hvass såkalt multisylindermodell for offroadkjøring.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser