GS Trophy – gøy og gromt i Sør Afrika

– En motorsykkeldrøm har akkurat gått i oppfyllelse. Bare synet av over 50 eventyrkittede F 800 GS-er i garasjen i Johannesburg var en herlig start på dagen, forteller Per Wallin, en av medlemmen av Team Nordic.

Vi startet med 25 mils kjøring i venstretrafikk, en urfordring i seg selv. Deretter jobbet vi oss ut mot villmarken og til slutt eventyrlodgen Country Trax der det var navigasjonstest. Anlegget er bygd utelukkende for lek og trening for oss som liker offroadkjøring.

Enkel, men effektiv bosituasjon.
– Selve navigasjonstesten gik vel…. sånn passe… eller rettere sagt så kjørte vi det tøffeste terrenget, rett på målet, men vi tok kanskje ikke den raskeste veien alltid, konstaterer Wallin.

– Men er det ikke nettopp det som er poenget med motorsykkelkjøring? Vi hadde det gøy, hoppet høyt, sladdet villt og kom oss til mål, smetter norske Børre Skiaker inn.

Team Nordic ligger i skrivende stund på en sjuendeplass, men målet er å jobbe seg opp i løpet av dagen. Team Nordic består av Jussi Ali-Lekkala, Børre Skiaker, Per Wallin og offroadgroupie Magnus Johansson – sjefredaktør i Bike.

Bike Norge vil følge Børre Skiaker og de andre nordiske deltakerne tett de neste dagene. Følg med for mer hårete reportasjer fra Sør Afrika.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser