Dobbel Plassen og ditto Flathaug på ACR

Ole Bjørn Plassen virker temmelig suveren i årets hjemlige Superbike-serie. Også på Arctic Circle Raceway i Mo i Rana tok Sandesokningen dobbeltseier, og han takker teamet og andre trofaste tilhengere som tok turen nordover denne gangen.

Veteran Norvald Haaland ledet første løp til omstart på grunn av rødflagg. Da sluttet bensinpumpen å virke. Haaland gleder seg imidlertid over andreplass i race nummer to.

Det ble en sølv og en fjerdeplass på Carl Berthelsen, som stilte med ny motor, men ikke optimalt forberedt foran denne helgen, da den planlagte IDM-runden måtte avlyses av private årsaker.

Andreas Røsstad sikret seg begge bronseplassene denne gangen. Røsstad knivet med Plassen om ledelsen noen runder i race nummer to.

Resultater Superbike:
Race 1: Ole Bjørn Plassen –  Carl Berthelsen – Andreas Røsstad
Race 2: Ole Bjørn Plassen – Norvald Haaland – Andreas Røsstad

22-år unge Henning Flathaug gleder seg stort over å være et skritt nærmere målet om NM-gull i Superstock 600 klassen etter to seire på ACR. Henning satte bestetid i klassen med 1.30.591. Som tidligere skrevet endte det med to bronse under sesongdebuten på Rudskogen. Henning planlegger også å kjøre i det åpne tyske mesterskapet, IDM, senere i sommer.

Fjorårsmester Thomas Sigvartsen hadde nok en gang stang ut.  Han fikk det ikke helt til å stemme på kvalen, og 

måtte starte på plassen bak Henning Flathaug. Etter å ha knepet andreplassen i første race, fikk han dessverre startnekt i race nummer to. I skrivende stund dreier det seg sannsynligvis om et virus.

Stinius Viking Ødegård (16) melder også om problemer i helgen. Han ble operert i håndleddet etter en krasj under sesongoppkjøringen, og nå har smertene meldt seg på nytt. Det endte med femteplass i første race og startnekt i race nummer to. Det skal nå diskuteres om han bør la seg operere på nytt selv om det gjenstår to NM-runder.

Lasse Pedersen har grunn til å reise fornøyd hjem fra Mo i Rana med to pallplasser – bronse og sølv. Den siste bronsen ble kapret av Remi Verås Aukland. 

Resultater Superstock 600:
Race 1: Henning Flathaug – Thomas Sigvartsen – Lasse Pedersen
Race 2: Henning Flathaug – Lasse Pedersen – Remi Verås Aukland

 

Neste NM-utfordring blir i Karlskoga om snaue fjorten dager. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser