Dobbel Kawasaki ved Misano

Det første racet ved Misano World circuit Marco Simoncelli ble vunnet av Tom Sykes , som fulgte opp sin 27. Pole Position med å vinne sin 25. seier i karrieren foran en jublende tilskuermengde.

Sykes ledet alle 21 rundene før han kløv opp øverst på pallen foran Jonathan Rea og Chaz Davies, som underholdt publikum med en tett fight om andreplassen i siste runde. Davies kom seg forbi Rea foran siste sving, men kom for bredt ut og ble passert igjen av Rea på vei til målflagget. 

Davide Giugliano måtte ta til takke med den litt forsmedelige fjerdeplassen etter å ha ligget som nummer to i mesteparten av de 21 rundene, før han ble forbikjørt av Rea og Davies på tampen av racet.

I det andre racet var det årets suverene sammenlagtleder som kunne ta plass øverst på pallen etter å ha kjempet med Davide Giugliano hele veien.

Giugliano tok ledelsen sjuende runde, og ble liggende der  til Rea passerte ham da det gjensto fem runder. Giugliano ga ikke opp, men Rea klarte å holde stand og kjørte inn til årets ellevte seier. Dermed har han tangert Troy Corsers rekord på 16 etterfølgende pallplasser i løpet av en sesong. 

Leon Haslam klarte til slutt bronseplassen etter å ha duellert med Chaz Davies under hele racet.

Jonathan Rea leder nå med 133 poeng på Tom Sykes i sammendraget. 19. juli vil begge disse garantert kjempe i toppen igjen, og da på Laguna Seca.

I mellomtiden kan du holde deg fullt oppdatert på www.worldsbk.com. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser