Bølla til sykehus med helikopter

Etter nok en dårlig start måtte Bølla kjøre det remmer og tøyler holdt i dagens andre løp i IDM. Dessverre gikk ikke det spesielt bra. Fire runder før mål slapp forhjulet i 200 km/t og Andersen ble slengt inn i vegg.

Fra tribunen fulgte kona Nina Hagen Andersen marerittet og måtte se at ambulansehelikopteret fraktet mannen til sykehus. Heldigvis kunne både hun og legene ganske raskt konstatere at hovedpersonen etter forholdene har vært heldig.
– Han har hatt en kjempekrasj i 200 km/t og har slått seg kraftig. Den ene hånda er brukket og han mangler en del hud på venstresiden av kroppen. I tillegg er han ganske så forslått og groggy, forteller Hagen Andersen på telefon fra Østerrike.

Det er likevel ingen stor overdrivelse å si at det fort kunne gått mye værre.

Skal opereres
Bølla ligger nå på sykehus i Østerrike hvor han skal få operert hånda i løpet av kvelden. Mer vet vi for øyeblikket ikke, men trolig blir han på sykehuset et par dager til observasjon.

Etter gårsdagens kval hadde Andersen nest beste startspor i begge løpene, men kom også veldig skjevt ut i begge. I det første løpet endte han til slutt som nummer fem etter å ha kjørt forbi halve feltet. Tetklynga var utenfor rekkevidde.

I løp to var utgangspunktet akkurat det samme. Det ble nok en gang en kamp om å passere flest mulig etter starten og da uhellet var ute lå han faktisk på en utrolig fjerdeplass.

Nå er det bare å krysse fingrene for en rask og god rekonvalens, så er «katta» Andersen tilbake når kroppen er klar for det.

Mer info om de norske førerne, se www.idm.de

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser