Bølla raskest i Tyskland

På den nyanlagte banen i Schleiz i Thüringen satte han lørdag beste kvalifiseringstid og startet fra første startspor i søndagens finale.

– Starten min var ikke helt perfekt. Jeg fikk jobben med å kjøre fra noen som kom raskere av gårde fra startstreken, men det gikk helt greit, sier en fornøyd Kai Børre.

29-åringen fra Bekkestua har et godt utgangspunktet foran de to siste løpene i serien. Med dagens seier overtok han ledelsen i Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft, et mesterskap han har tatt mål av seg til å vinne.

De gjenstående løpene i IDM-serien går 12. september i Oschersleben og 26. september på Hockenheimring.

Kjører VM-runde

Førstkommende helg, 5. september, deltar Kai Børre Andersen i VM-runden i Supersport på TT Circuit Assen i Nederland. For Kai Børres nederlandske Docshop Kawasaki Team betyr det mye å gjøre det bra på hjemmebane. Under de to VM-rundene han har deltatt i tidligere i år har han vist at han har føreregenskaper som er gode noe til å hamle opp med de beste Supersport-førerne i verden.

Det uforutsigbare været som denne banen ofte er utsatt for kan vise seg å kunne bli en fordel for de som behersker vanskelige forhold. Kai Børre mestrer våt bane godt og vil ikke bli lei seg om Assen-helgen skulle by på regn.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser