Blogg fra Sturla

Hei

Nå har sesongen her i nord også startet, og i helgen var det første SM runde på Anderstorp. Vi dro hjemmefra på onsdag kveld siden det var kjøring fra og med torsdag. På torsdag gikk kjøringen ganske bra og jeg kom ned på 1.44.2 og persen min fra i fjor var på 1.45.6. Jeg var ganske fornøyd med det siden det var første dag. På fredag gikk kjøringen enda bedre og jeg persa med nesten et sekund. Jeg hadde godt brukte dekk og kom ned på 1.43.4.

På lørdag var det tid for kval og vi hadde satt på nye dekk. På første kval kom jeg ned på 1.44.5 og var ikke helt fornøyd med det. På kval to gikk det ikke noe bedre, det var mange gulflagg og jeg fikk ingen bra tider. Men det som gjorde det litt ekstra irriterende var at den raskeste runden min var på en runde med gult og hvitt flagg. Det sto en ambulanse i deposvingen så jeg måtte slakke av veldig mye. Likevel ble runden på 1.45.1.

Poleposition tok Robert Gull med tiden 1.42.1 og to ble Antti Soitiala med 1.43.0, og så ble jeg tre med 1.44.5.

På søndag var det klart for løp og jeg hadde planer om å holde følge med Gull og Soitiala. Jeg gjorde en bra start og ble to inn i første sving, men jeg ble slipstrima av Gull på langsiden. Jeg greide ikke å holde følge med Gull og Soitiala i løpet så jeg ble liggende helt for meg selv. Løpet ble vunnet av Robert Gull fulgt av Antti Soitiala og jeg ble tre.

Selv om det ikke gikk helt som jeg hadde håpet på er jeg ganske fornøyd siden Anderstorp er en bane hvor det har veldig mye å si om man har kit, noe som Gull og Soitiala har. Neste løp for meg et andre SM runde som går på Linkjøping i slutten av mai.

Hilsen Sturla

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser