Bike-fest i Trondheim

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien.
-Bike Fest har etablert seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen, redaktør i Biker Journalen.

Ride-In Bike Show

På Bike Fest blir det en miks av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsyklene i åtte klasser. Salgsboder hører med på Bike Fest, med utstilling av årets modeller fra flere leverandører. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus og live rock'n roll fra scenen.

Ved siden av appeller fra blant andre NMCU, premieutdelinger og forskjellig underholdning, skilter Bike Fest alltid med god musikk fra scenen, og i år spiller blant andre Peer Gynt Band som i disse dager er ute med ny CD.

Portene åpner klokken 10. Tar du turen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser