ABNET rengjøringsmiddel – nytt fra Duell

Pressemelding:

ABNET er en høykvalitets rengjøringssammensetning som takket være sine spesielle egenskaper erstatter behovet for flere forskjellige rengjøringsmidler. Produktet er ideelt for rengjøring av kjøretøy og verksteder samt for industrielle behov. Rengjøringsmidlet kan brukes til både innendørs og utendørs rengjøring og er designet for bruk på alle typer overflater, som harde og myke overflater.
ABNET renser, fjerner fett og vond lukt. Fungerer som flekkfjerner, gjør overflaten som ny og etterlater smussavvisende belegg.
ABNETs nøye utviklede rengjøringsformel muliggjør et effektivt rengjøringsresultat i alle situasjoner, og produktet er en flerfoldig testvinner i rengjøring av bobil, bil og båt. ABNET ® renser selv det vanskeligste smuss uten å skade overflaten, brukeren eller miljøet! Biologisk nedbrytbar og skånsom mot brukere, overflater og miljøet takket være nøye utvalgte ingredienser har ABNET utviklet en holdbar og økologisk formel som er biologisk nedbrytbar. Inneholder ikke sterke kjemikalier, løsemidler, blekemidler eller silikoner, så det er helt giftfritt og ufarlig. Produktet oppfyller kravene til det nordiske Svanemerket, er en del av REACH-forordningen og oppfyller kravene i nasjonal og europeisk lovgivning.
ABNET rengjøringsprodukter nå i Duells sortiment – mer info på www.duells.eu/news

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser