0,2 sekund fra seier på Hockenheimring

Etter 11.plass i den første runden av mesterskapet ligger nå den 28-årige nordmannen på delt tredjeplass i sammendraget med 25 poeng. Leder etter to runder gjør tyskeren Arne Tode med 36 poeng. På andreplass ligger første rundens overraskende vinner, Thomas Wendel, med 33 poeng. Kai Børre deler tredjeplassen med løpets vinner, Roman Stamm, som ikke maktet å score noen poeng i den første runden.

– Roman Stamm klarte å få en liten luke etter et par runder, mens belgieren Werner Daemen og jeg slåss om andreplassen. Etter seks runder krasjet belgieren og jeg fikk ro på meg til å kjøre inn sveitseren. Da det gjenstod fire runder var jeg helt i hekken på ham og satset på å komme meg forbi. Men på disse siste rundene av det 18 runder lange heatet begynte vi å ta igjen kjørere med en runde, hvilket gjorde det nesten umulig å komme seg forbi. Det var kjørere i veien hele tiden, ellers hadde jeg tatt ham, for jeg kjørte klart raskere enn ham på slutten, forklarer en fornøyd Kai Børre.

Teamet mener det er enda mer å hente ut av motoren og dro tilbake til teamets verksted for å jobbe frem en ny motor til førstkommende helgs VM-runde i Supersport, som blir kjørt i Tyskland, på Motopark Oschersleben.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser