Når kjemien ikke stemmer

Andrea Dovisioso har opplevd lykkeligere tider enn det han nå opplever med Yamaha. Er det ham eller sykkelen eller er det rett o9g slett slik at kjemien ikke stemmer?

2022 sesongen har hittil vært milevis unna det den gamle storheten Andra Dovisioso ventet seg. Etter Frankrikes Grand prix slår han fast: «Jeg er svært skuffet, men det bare bekrefter at måten denne sykkelen må kjøres ikke harmonerer med med måten jeg kjører den. For øyeblikket er jeg ikke i stand til å endre det.»
Mens verdensmester Quartararo kjempet med Aleix Espargaro om pallplass måtte de andre Yamahaførerne, inkludert Dovi, nøye seg med å være i nederste del av resultatlisten. Det er litt trist å se storheter som Dovi (og Rossi før ham) være så fullstendig ute av bildet – i årene fra 2016 til 2019 tvang Dovi Marc Marquez til å ta frem de siste reservene for å slå ham. Den føreren som sirkulerer nå minner ikke mye om det. Spørsmålet det er naturlig å stille seg: Er det bare førerens feil? Dovi er ikke helt alene om å oppleve tunge tider.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser