Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

Oppdatert: Nicky Hayden på sykehus etter ulykke

Nyheter

Tidligere verdensmester i MotoGP og nå Honda-fører i World Superbike Nicky Hayden er lagt inn på sykehus etter en alvorlig sykkelulykke i Italia.

I går ble den forhenværende MotoGP- og nåværende World Superbike-føreren Nicky Hayden utsatt for en alvorlig ulykke under et treningspass på sykkel.
 
Hayden syklet i en gruppe langs kysten ved Rimini da 35-åringen ble påkjørt av en bil. Han skal ha pådratt seg alvorlige hode- og brystskader, og ifølge opplysningene BIKE sitter med, var han lagt i medisinsk koma sent i går kveld.

OPPDATERING 19/5 07.00: Ifølge det italienske sykehuset der Nicky Hayden ligger, er tilstanden kritisk, men for øyeblikket stabil. Hodeskadene hindrer imidlertid legene i å operere bort en stor blødning i hjernen som forårsaker nevrologiske problemer. Han pådro seg også skader i brystkassen og andre indre organer, men det er hodeskadene som er de mest alvorlige.
 

Kommentarer

#2
2017-05-22 19:17

RIP. En sann gentleman

#1
FZ1
2017-05-22 18:24

Død :-(

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: