Bild
Neste artikkel

Oppdatert: Nicky Hayden på sykehus etter ulykke

Nyheter

Tidligere verdensmester i MotoGP og nå Honda-fører i World Superbike Nicky Hayden er lagt inn på sykehus etter en alvorlig sykkelulykke i Italia.

I går ble den forhenværende MotoGP- og nåværende World Superbike-føreren Nicky Hayden utsatt for en alvorlig ulykke under et treningspass på sykkel.
 
Hayden syklet i en gruppe langs kysten ved Rimini da 35-åringen ble påkjørt av en bil. Han skal ha pådratt seg alvorlige hode- og brystskader, og ifølge opplysningene BIKE sitter med, var han lagt i medisinsk koma sent i går kveld.

OPPDATERING 19/5 07.00: Ifølge det italienske sykehuset der Nicky Hayden ligger, er tilstanden kritisk, men for øyeblikket stabil. Hodeskadene hindrer imidlertid legene i å operere bort en stor blødning i hjernen som forårsaker nevrologiske problemer. Han pådro seg også skader i brystkassen og andre indre organer, men det er hodeskadene som er de mest alvorlige.
 

Kommentarer

#1
2017-05-22 18:24

Død :-(

#2
2017-05-22 19:17

RIP. En sann gentleman

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.