Rekordmange påmeldinger til Yamaha bLU cRU  

Yamaha bLU cRU – kult opplegg for unge crossere

Yamaha Motors ungdomsprogram – bLU cRU – er tilbake på Saxtorps Motorbana på femte året og er klar for å ønske velkommen flere deltagere enn noen gang. Programmet er en del av Yamahas globale satsing på ungdom og sport, og har raskt blitt en arena for å tidlig oppdage og utvikle unge motocrosstalenter. 
Årets leir arrangeres 23.–24. april og trekker til seg flere deltagere enn noensinne. 144 ungdommer kommer fra hele Skandinavia for å dele sin lidenskap for sporten. På fjorårets leir deltok flere unge talenter, deriblant brødrene Hallgrim og Heine Stokke. Med en imponerende deltagerliste også i år, er forventningene høye.  

  • Da vi startet bLU cRU for fem år siden kunne vi aldri ha forestilt oss den enorme interessen det ville generere. Vi er svært stolte over å ha skapt et miljø der unge mennesker kan utvikle seg, ikke bare som førere, men også som mennesker. Å se hvordan disse unge førerne blir bedre og bedre for hvert år er svært givende, og å vite at vi spiller en rolle i deres utvikling er noe vi verdsetter høyt, sier Morten Brondbjerg fra Yamaha Motor Scandinavia. 

På leiren i Saxtorp vil deltagerne få mulighet til å trene under veiledning av erfarne instruktører, utvikle sine ferdigheter og lære mer om alle aspekter ved sporten. Leiren tilbyr ikke bare praktisk trening på banen, men har også teoretiske sesjoner som tar for seg alt fra teknikk og strategi til fysiske forberedelser og mental styrke. Lederne på leiren legger stor vekt på å gjøre motocross til en hyggelig og morsom opplevelse, uten stress og press.  

  • bLU cRU handler om hjerte og felleskap. Det er et sted der ungdom med like interesser kan komme sammen og lær og utvikle seg sammen, sier Morten.  

Leiren i Saxtorp markerer starten på sesongen, og senere vil noen av deltagerne velges ut til å delta i den europeiske superfinalen til høsten, der 120 talenter fra hele verden deltar. Dette har vist seg å være en suksessoppskrift, og flere skandinaviske ungdommer har blitt internasjonalt kjente de senere årene.  De som kommer på pallen i superfinalen, går videre til en Masterclass.  Fjorårets vinnere av bLU cRU Masterclass, danskene Willads Gordon og Bertram Thorius, triumferte i klassene YZ65 og YZ85, og markerte med det Skandinavias sterke posisjon innen motocross, der konkurransen er knallhard. Å vinne i bLU cRU Masterclass åpner dører til nye muligheter, inkludert sponsing og støtte fra Yamaha Motor gjennom Yamaha Factory Support. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser