Bild
Neste artikkel
Pål Anders Ullevålseter viser foreløpig ryggen til alle unntatt en.

Africa Race: Ullevålseter og Jensen imponerer fortsatt

Nyheter

Marokko er tilbakelagt, og fem etapper av Africa ECO Race er gjennomført. Så langt har både ørkenrev og mentor Pål Anders Ullevålseter og hans læregutt Kristian Felix Jensen imponert stort.

Pål Anders Ullevålseter forteller på telefonen i teamets ferske pressemelding:

- I morgen venter en etterlengtet hviledag før ørkensanden starter. Jeg er veldig sliten, men også svært takknemlig. Jeg er veldig fornøyd så langt, det er gøy, og alt fungerer veldig bra. Men, det er ingen selvfølge å komme frem til mål, det fikk fikk jeg jo smertelig erfare i fjor. 

Botturi og jeg har ligget sammen nesten hele veien. Jeg har fått lest ham litt. Han navigerer oppimot perfekt og kjører kjempefort. Nå skal det sies at det ikke har vært mye sand hittil, så vi får se hvor raskt han kjører i sanden. Det blir iallfall spennende. Jeg gleder meg til ørkendyner og sand.

Kristian Felix Jensen er nok også glad for å få en hviledag. Han har imponert stort så langt. I dag var han knappe 15 minutter bak vinneren, og dette lover veldig bra. Han kjørte inn til fjerdeplassen i dag, bare 15 minutter bak vinneren, og på plassen bak Benko, som ligger på en foreløpig bronseplass i sammendraget. 

Pål Anders kom inn som andremann, cirka 2 minutter bak Botturi. I sammendraget er alt uendret – Pål Anders Ullevålseter ligger på andreplass, og Felix Kristian Jensen er femtemann. Hele resultatlisten finner du her. 

Bildene er levert av teamet.
Kristian Felix Jensen er femtemann sammenlagt enn så lenge.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.