Bild
Neste artikkel
Herve Poncharal, teamsjef hos Tech3.

Yamaha og Tech3 går hver sin vei etter 2018-sesongen

MotoGP

Etter 20 års samarbeid med Yamaha har Tech3 avgjort at de skal gå hver sin vei. KTM og Tech3 innleder et nytt samarbeid i 2019.

Yamaha skal gi Tech3 full support frem til det siste racet denne sesongen, samtidig som de aksepterer avgjørelsen, kunne vi lese på MotoGPs hjemmeside i går. Yamaha er nå i tenkeboksen vedrørende et eventuelt nytt satellitt-team til 2019-sesongen.

– Jeg har sagt det siden 2017, hvis Johann Zarco ikke får en fabrikkontrakt innen 2019, så er det et eller annet galt med verden. Han fortjener det, uttaler teamsjef Herve Poncharal hos Tech3.   

Samarbeidet mellom KTM og Tech3 ble klart like etter at Tech3 valgte å gå videre fra Yamaha. Teamet skal dermed kjøre KTMs lovende RC16 neste sesong.

Etter at KTM tok sju topp ti-plasseringer i sin første sesong i MotoGP-klassen i 2017, skal de nå ha fire motorsykler i startfeltet i 2019.

– Vi er svært fornøyd med å få samarbeide med Tech3 i 2019-sesongen. Vi ser frem til samarbeidet, og jeg er takknemlig for Herve Poncharals tillit til KTM, sier Pit Beirer hos KTM Motorsport. 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.