Bild
Neste artikkel

Suzuki tyr til Virtual Reality-teknologi

MotoGP

Ectstar Suzuki-teamet utstyrer Andrea Iannone og Alex Rins GSX-RR med Virtual Reality-kamera, og byr på et par runder fra deres perspektiv på banen i Aragon.

Det er veldig få som så mye som kommer i nærheten av å få teste en MotoGP-sykkel på cirka 250 hestekrefter. Hvis man regner på det, er antallet mennesker som har fått sjansen til å kjøre en slik racer mindre enn antallet som har vært oppe i verdensrommet. Men en måte å få komme i nærheten av denne følelsen uten selv å kjøre en slik motorsykkel, er ny teknologi. 

Virtual reality er ikke noe som har tatt helt av ennå, men har du ikke VR-headset, så har de fleste smarttelefoner og nettbrett en IMU innbygd som kan følge bevegelsene dine og gi deg en annen visningsopplevelse. Dette er en teknologi som vi kan få se mer av i fremtiden.

Ecstar Suzuki-teamet har filmet et par runder med Alex Rins og Andrea Iannone, med VR-kameraer på deres GSX-RR motorsykler, for å gi deg en smak av fremtiden.

https://www.youtube.com/watch?v=PSufDFPoZ9w
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.