Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

Lystgass-kittet Indian Scout

Bildeserier

De sveitsiske byggerne hos Young guns har skapt denne motorsykkelen for en sommer fylt med sprintrace.

Young guns står bak en rekke bygg som har fått oppmerksomhet den senere tiden. Verkstedet de jobber i, ligger i byen Rapperswil, rett sør for Zurich. De fikk den amerikanske produsenten Indians oppmerksomhet, og dette førte igjen til samarbeidet som muliggjorde denne sprintmodellen.

Opprinnelig er dette en Indian Scout med den store motoren på 1133 kubikk. Den er utstyrt med et spesialbygd eksossystem fra Akrapovic, samt et lystgassystem fra britiske Wizards of NOS. Både gaffel og støtdempere kommer fra Öhlins, og bremsene er produkter fra italienerne hos Brembo. De sportslige dekkene kommer fra Metzeler, instrumenteringen er fra Motogadget, og styret er fra LSL Motorcycle Parts.

Motorsykkelen, som kalles Miracle Mike, er ikke bare bygd for utstillinger, den skal også vise seg i et sprintrace i Paris i midten av juni, under et caféracer-treff. Den skal også kjøres i et bakkeløp som arrangeres på fredagen under Wheels and Waves-festivalen.

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: