XT-en fikk nytt hjem

Opprinnelig hadde deler av nabolaget en kollektiv plan om å ruste den opp selv, men det gikk som det ofte gjør med luftige planer. Rett i vasken.

Derfor bestemte eieren, Bård Norheim, seg for å donere den bort gjennom bike.no. Responsen lot ikke vente på seg og i skrivende stund er en (tilsynelatende) glad bergenser på vei tilbake over fjellet med en gratis "skatt" i lasterommet.

Blir bike.no-prosjekt
Den heldige vinneren ble bergenseren Roy Berg, for mange bike.no-brukere bedre kjent som KrankenWagen. Han har kanskje vel så luftige planer for den som vi hadde, men ikke minst har han betydelig bedre forutsetninger for å realisere de. I løpet av vinteren dukker prosjektet opp på bike.no, men den nye eieren er foreløpig litt hemmelighetsfull.
– Jeg vil ikke avsløre for mye om planene, men det blir i alle fall ikke noe caferacer-aktige greier. Vi får se. Erfaringsmessig kommer alt til å dette fra hverandre når man begynner å skru på det, og det ene fører med seg det andre. Men jeg har sett værre utgangspunkt, gliser han.

Fraktredskapen Berg brukte for å ta med seg sykkelen kunne i hvert fall ikke passet bedre. Bilen hans er nemlig en forhenværende ambulanse fra 1998 (derav brukernavnet Krankenwagen) som tidligere har hatt sitt virke i Mo i Rana, og vi spøkte litt om at den trolig aldri har hatt med seg noe dårligere pasient…

Ser du noe du kan bruke da, lurte vi på?
– Ja, det er da i alle fall potensiale i ramme og motor, flirer han, vel vitende om at mange timer gjenstår før den kan forventes å rulle på vestlandske fylkesveier.

Bike gratulerer med "ny" sykkel og gleder oss til å se hva det blir til slutt.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser