WSBK starter i helga

Men skal du se løpene på tv må du være villig til å ofre skønnhetssøvnen på søndag. Sendingene på Eurosport starter nemlig grytidlig på allerede fra 08.30. Løpene går klokken 10 og 13.30 lørdag og sendes i så måte på ingen måte direkte på Eursport denne gangen.

Klarer du derimot å holde på spenningen helt til søndag er det heller ikke å forakte å våkne opp til nytraktet kaffe og racing en tidlig søndagsmorgen…

To ganger Troy i toppen
2. kvalifisering på Losail viste at mange av de kjente kanonene som Corser, Bayliss og Haga fortsatt vil være å regne med blant favorittene, men også Suzukis Max Neukirchner viste muskler med en meget sterk tredjeplass. Evigunge og alltid smørblide Max Biaggi kvalet forøvrig inn til på sjetteplass, knappe sekundet bak Corser som var raskest.

Er du av den utålmodige typen kan du oppdatere deg på de siste tidene og live action på denne nettsiden gjennom hele helgen.

Hvem tror du stikker av med de største champagneflaskene i helga? Bike trekker ut en heldig vinner som får premie hvis noen tipper riktig.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser