Volt – nytt el-merke fra Irland

Det var på motorsykkelmessen i Dublin at Volt fikk sin debut denne helgen. Volt er en helt ny produsent av el-motorsykler, der sortimentet til å begynne med skal bestå av fem modeller. Dessverre har ikke spesielt mye materiale lekket ut fra messen, men ifølge rapporter fra kollegaer på plass handler det om en sportssykkel og et par scootere.

Volt 220 (på bildet over og den sportslige modellen) har en toppfart på 100 kilometer i timen og en rekkevidde på 120 kilometer, med en dyrere batteripakke som øker rekkevidden til 200 kilometer. Den skal bare veie 115 kilo. 

Så har vi også Volt 90 (som beskrives som en moderne maxiscooter), Volt 80 («innovativ og vågal styling»), Volt 70 (pendlerscooter), og City 60 («en morsom el-scooter for bykjøring»).

– Den største interessen har hittil vært fra byførere som vil ha lave pendlerkostnader, uttaler Volt-sjef Colin Darby til The Irish Times. Hvis du har i tankene at gjennomsnittspendleren kjører 20 kilometer per dag og at el-alternativet koster mindre enn 200 euro per år å kjøre, er dette et veldig prisgunstig alternativ.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser