VM-sølv i boks!

Her er pressemeldingen vi har fått inn:

Med en første -og andreplass på dagens to spesialetapper, sikret Pål Anders Ullevålseter seg den gjeve sølvmedaljen i rally-VM 2007 og tredjeplassen i UAE Desert Challenge.
– Etappen i dag gikk utrolig bra. Alt fløt som det skulle. Det føles deilig å ha tatt sølvet. Nå har jeg faktisk både gull, sølv og en bronse i rally-VM til å pryde pokalhylla mi, smiler en godt fornøyd Pål Anders Ullevålseter.

Teamet til Pål Anders består stort av en til to personer, i motsetning til de andre såkalte fabrikkkjørerne, som har sterke sponsorer i ryggen som for eksempel Red Bull og Rapsol. Disse kjørerne kan ofte ha fra fem til ti personer som tar hånd om seg.
-Jeg merker jo forskjellen på opplegget rundt meg og de andre gutta, men resultatmessig har det jo tydeligvis ingenting å si, forteller Pål Anders som alltid er på jakt etter gode sponsorer.Man er helt avhengig av sponsorer i dette gamet for å nå toppen,

Reider-Otto Ullevålseter, har som vanlig også fulgt med Pål Anders til Dubai, og i år er det femte året på rad han er her
– Jeg tar det som en ferie jeg. Blir selvfølgelig også med på grunn av spenningen, en fin kombinasjon, forteller Reidar Otto, som til daglig driver Ullevålseter sportsstue. Det som også er interessant å følge med på, er den enorme utviklingen som foregår her nede. Hver gang jeg kommer ned hit, er det et eller annet nytt, en motorvei, bru eller et gigantisk shoppingsenter. Alt er mulig på dette stede, forteller pappa Ullevålseter som allerede nå planlegger neste års tur.

Pål Anders Ullevålseter er kjent for å være særdeles målrettet og fokusert. Han har enda til gode å oppleve en motorstopp i en konkurranse. Bare det er jo en prestasjon i seg selv når man tenker på alle de 1000 km han har lagt bak seg i uttalige race.
– Jeg liker nok å ha en viss kontroll på det som skjer rundt meg. Fokus på rett sted er viktig skal man lykkes og forbli på toppnivå. Det er faktisk ikke så veldig mye som skal til for å ta vekk fokuset, forteller Pål Anders.

I årtes siste VM-runde, har Pål Anders kjørt med en flunka ny sykkel av merket KTM.
– Jeg er veldig fornøyd med sykkelen. Vi har spilt på lag fra dag en og jeg har faktisk ingenting å utsette på den, bortsett fra at den kanskje er litt i raskeste laget, smiler en lur Pål Anders.
Endelig kan det se ut som at den nye sykkelen har samme kapasitet som fabrikkguttas. Resultatmessig er det så og si ingenting som skiller Pål Anders fra for eksempel Coma, som tok gull sammenlagt i årets VM-rally. Dette lover spesielt godt nå før Paris Dakar hvor Ullevålseter i fjor, tok en flott fjerdeplass i verdens hardeste rally-løp.

Utfordringene står i kø for Pål Anders Ullevålseter, når starten for Paris Dakar går 5.januar 2008. Racet blir et 16 dagers helvete for kjørerne som må utsette kroppen for særdeles harde påkjenninger når det gjelder klimaforandringer og terreng.- fysikken må være på topp, ellers er du kjørt. Søvn kan også være et problem når du kjører nonstop dag og natt og kun har tid til å sove maks et par timer, det er tøft, forteller Pål Anders som allerede 16.november setter seg på flyet igjen, denne gang til Sør Afrika for å kosekjøre med en gruppe utvalgte eventyrsøkende motorsykkelentusiaster.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser