VM-poeng til Bølla

Slik lyder pressemeldingen vi har fått fra Bølla:

Løpet gikk under ustabile værforhold, men det var tørt da racet startet. Kai Børre, som startet fra 13. startspor, mistet et par plasser i starten. Han kjørte seg opp til 13.plass i løpet av noen runder, men så begynte det å duskregne.

Løpet ble stoppet, men innen det ble startet igjen hadde regnet sluttet. Kai Børre fikk en ny start hvor han måtte jobbe seg fremover, noe han lyktes med og han krysset mållinjen som 10. mann. Men siden løpsresultatet blir beregnet etter summen av rundetidene i det todelte løpet, ble hans plassering nummer 12, og dermed fikk han fire VM-poeng.

Det var også den overlegent beste Kawasaki-plasseringen i racet.

– Team Docshop Kawasaki er fornøyd. Det er jeg også, forholdene tatt i betraktning. Jeg fikk merke at konkurrentene nok har flere hestekreftet til rådighet, for min topphastighet var 20 km/t lavere.

Jeg var i ferd med å avansere både da løpet ble rødflagget og da det var slutt, så det passet meg litt dårlig at det ble avbrutt. Regndråpene som falt var jo ikke noe å bry seg om, men førerne i teten signaliserte til løpsledelsen at det regnet.

Til helgen går nest siste runde i det internasjonale tyske mesterskapet, hvor Kai Børre kjører for mestertittelen. Løpet går på Sachsenring. Siste runde i IDM går på Hockenheimring 2. oktober.