Vinneren er kåret i Battle of the Kings

Harley-Davidson Athens custom Sportster Iron 883 skal være inspirert av Nyx – nattens gudinne fra gresk mytologi. Den er bygd av Paschalis Tsalamagkas og Yannis Kourougiaouris, og ble valgt ut blant 12 finalister av et ekspertpanel på custombygging.

Det var 211 forhandlere fra Europa, Midtøsten og Afrika som konkurrerte om tittelen Custom King, som H-D Athen nå kan smykke seg med. Konkurransen hadde to deler, der den første var en nettbasert, regional avstemming der over 65 000 avla stemme. Her konkurrerte Harley-Davidson-forhandlere fra Ålesund, Trondheim og Stockholm om å gå videre til finalen.

Den andre delen av konkurransen fant sted på custom lifestyle-eventet Wheel & Waves i Biarritz, Frankrike, der de 12 finalistene konkurrerte om førsteplassen. H-D Ålesund vant den nordiske konkurransen og ble en av de 12, men nådde dessverre ikke helt til topps hos dommerpanelet.

Paschalis Tsalamagkas fra H-D Athen uttaler: – Da vi først bestemte oss for å bli med i konkurransen, trodde vi aldri at vi skulle komme så langt. Det er en ære å bli kronet til Custom King 2016, og jeg vil takke teamet i Athen og alle som har hjulpet oss med dette prosjektet.

Iron 883 er spesialdesignet for individuell customisering. Modellen har en 883cc Evolution V-Twin motor, og er inspirert av garasjebygde bobbere fra både fortid og nåtid. Dark Custom-segmentet inneholder sykler som er strippet ned og stylet med en autentisk retroinspirert stil. Dark
Custom-syklene leveres med både matt og blank finish og vintage-detaljer, og har et overkommelig prisnivå.

For mer informasjon om Battle of the Kings kan du klikke deg inn her.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser