Vinn MotoGP-tur til Brno!

Nei, det er ikke julaften, men Bike smeller likevel til og gir en heldig person muligheten til å oppleve MotoGP på Brno i Tsjekkia sammen med andre GP-fans. Vinneren av turen til en verdi av 5 000 kroner vil i tillegg til å få billetter til selve løpet få muligheten til å gjøre et depotbesøk hos et av teamene som deltar.

Men vent, det er mer. Du får også flybilletter tur/retur Oslo-Praha, 3 overnattinger med frokost, en middag samt en guide som kan roadracing.

Det norske selskapet mcReiser.no arrangerer turer for motorsykkelfolket – MotoGP i Brno er en av mange reiser de tilbyr. Sør-Afrika står også på programmet. I forbindelse med MotoGP-løpet i august arrangerer de en lesertur for våre medlemmer på bike.no.

Hovedprogrammet er som følger:
15. august:
Avreise fra Gardermoen med ankomst til Praha. Transport til hotellet i sentrum og en felles middag på kvelden.
16. august:
Formiddagen i Praha før avreise til Brno. På ettermiddagen er det mulighet for å besøke et eller flere av teamene som er med på løpet.
17. august:
Billetter til MotoGP.
18. august:
Avreise til flyplassen og hjemreise til Oslo.

Høres det gøy ut?
Alt du trenger å gjøre for å ha muligheten til å vinne er å svare på et enkelt spørsmål. Hva heter det nye Pirelli-dekket som Bike har prøvekjørt i nummer 4/08?

SVAR SENDES PÅ E-POST TIL INFO@BIKE.NO

Bike trekker i løpet av våren ut en heldig vinner som blir kontaktet av redaksjonen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser