Vil ha norske motorsyklister tilbake til butikkene

MC Oslo kunne nylig meddele en prisreduksjon på dekk fra både Metzeler og Michelin. Nå forteller Duells hvorfor de setter ned prisene betydelig på deres Metzeler-dekk.

Handelslekkasje
– Målet er å stoppe handelslekkasjen til utlandet og få norske motorsyklister tilbake til den lokale motorsykkelbutikken. Vi frykter at flere butikker må legges ned dersom vi ikke gjør noen grep. Målet å øke salget slik at det selges flere enheter, sier Ødegård. Duells har redusert prisene med mellom 25 og 30 prosent.

– Nå nærmer vi oss prisene som gjelder for de som handler fra utlandet. Omleggingsprisen er dessuten mye dyrere når du kommer med allerede kjøpte dekk til butikken eller verkstedet som skal legge om, og i sum skiller det nå mye mindre.

Når vi tar med service og faglig kompetanse som kan være nødvendig hvis det oppstår problemer, så er situasjonen nå mye bedre for de som vil handle lokalt. De som handler fra utlandet må huske på at de får store problemer med f.eks. reklamasjonen dersom det er noe feil med dekket, påpeker han.

Men forstår du hvorfor norske motorsyklister handler produkter på internett når prisen er atskillig lavere enn det de opplever her hjemme i Norge?

– Ja, det forstår jeg, og det er derfor vi nå foretar grep. Vi er de første til å gjøre dette og jeg både håper og tror flere kommer etter.

Han understreker at de nye reduserte prisene gjelder over hele landet, og ikke bare hos MC Oslo.

Vil du handle mer i norske motorsykkelbutikker dersom prisene reduseres?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser