Vil erobre MX-kunder med lavere priser

Selvsagt er han lei av de dyre prisene, skotte som han jo er. Det skulle vel egentlig bare mangle…

Men uansett om ryktene om skotske gjerrigknarker stemmer eller ikke, så har i alle fall Paul Harrison lenge irritert seg over det han mener er et prisnivå og et kvalitetsnivå som ikke står i stil til hverandre.
– Kostnadene på Motocross-klær er forferdelig høye, men kvaliteten står i de fleste tilfellene ikke i stil. Alt for mange betaler alt for mye for merkenavnet. Jeg kjenner utøvere i MX2-klassen som bruker fire sett i året og bare buksene kan jo koste 1700 kroner stykket. Det blir for ille når det kommer drift av sykler, deler og utstyr i tillegg. Jeg kan ikke gjøre noe med hverken syklene eller delene, men jeg kan forandre både prisnivået og kvaliteten på klærne.

Vil erobre Europa
Derfor har han rett og slett startet sitt eget, PHRacing, og med hjelp av en egen produsent i Pakistan vil han ta grep. Målet er kanskje hårete, men Harrison sikter mot å bli Europas ledende leverandør av MX- og Trialbekledning.

Med seg på laget som testsjåfør har han MX2-fører, Alexander Åsheim, og skal vi tro Harrison selv, så er resultatene riktig så gode. Buksene har etter sigende blitt vasket over 20 ganger og er fortsatt «in good working condition». Skinnet på knærne er fortsatt helt og i god stand. Det samme gjelder hanskene.

– Jeg mener at vår kvalitet ikke står tilbake for noen, men dette skal dere i Bike gjerne få teste selv. Dessuten svir det langt fra like mye i lommeboka å handle hos oss, som hos enkelte andre.

Paul Harrison-facts:
44 år gammel skotte.
Bosatt i Norge siden 1996.
Gift, fire barn, to fosterbarn, hund, katt, to hester, men ingen gullfisk.
Kjørt motorsykkel siden han var 11 og har eid 32 forskjellige motorsykler, inkludert 4 motocross-maskiner og en ATV.
Har brukt det siste året på å staple PHRacing på beina.

Du finner mer informasjon om PHRacing ved å klikke på linken.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser