Vil du jobbe i Bike?

Bike Norge har hatt vinteropprydding og funnet plass til en ny annonseselger på vårt kontor i Oslo. Nå søker vi etter deg som har talegavene i orden, som liker å selge, som fascineres av motorsykler og som trives i omgang med andre mennesker.

Jobben er basert på Alnabru i Oslo, mens kundene er spredt utover hele landet. Du må derfor påregne noe reisevirksomhet i løpet av året, selv om mye i dag kan løses på telefon og e-post.

Vi søker primært etter deg med erfaring fra salg eller markedsføring, men sosiale egenskaper kan veie opp for både manglende erfaring og utdannelse. Et ufravikelig krav er derimot at du har orden i sysakene, kan jobbe selvstendig, kan holde flere baller i luften og som takler en stressende arbeidshverdag hvor deadlines er en vesentlig faktor.

Har du lyst på en provisjonsbasert lønn med gode fortjenestemuligheter, stor grad av fleksibilitet og hyggelige kolleger i Norges og Skandinavias største motorsykkelblad, hører vi gjerne fra deg.

For spørsmål om stillingen kan Eskil Bjørshol kontaktes på eskil@bike.no eller på 90 68 78 10. Søknad og cv sendes til samme e-postadresse.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser