Vi har kjørt Ullevålseters nye KTM 450 Rally!

Den verste beskjeden vi som motorjournalister kan få rett før en prøvekjøring var også de eksakte ordene som glapp ut av den smilende kjeften til Pål Anders Ullevålseter den iskalde novemberdagen: «Nå krasjer du ikke!»

Vi i Bike hadde fått en høythengende spesialinvitasjon til å få prøvekjøre Dakar-sykkelen til Pål Anders Ullevålseter og selv om vi så absolutt ikke ønsket å krasje, var det jo heller ingen umulighet. Kombinasjonen grisesterk Dakar-sykkel og døgnfersk nysnø er nemlig ikke den aller beste. Selv ikke om felgene var skodd med piggdekk.

Ble begeistret
Det er ingen hemmelighet at Morten Broks både ble fascinert, begeistret og imponert over den nye 450-kubikkeren fra KTM som, men for å finne ut mer om den spennende teknikken, Ullevålseters små hemmeligheter og store ambisjoner må du lese Bike Katalogen 2011.

Her finner du en oversikt over hvor den er i salg. (ikke komplett)

183 nyheter
Men Katalogen 2011 inneholder også mange godbiter for deg som synes Rally Dakar blir hakket for avansert eller krevende. Vi har blant annet prøvekjørt Kawasakis hete nyhet Z1000SX, Ducati 848 EVO og nye Triumph Speed Triple.

I tillegg presenterer vi rubbel og bit av motorsykler og mopeder på det norske markedet. Vi gir deg faktaopplysninger om priser og teknikk, men passer også på å definere hvilke bruksområder de enkelte modellene passer best til.

Vi mener Bike Katalogen 2011 er et type oppslagsverk både du og vi kan ha nytte av gjennom hele året – nettopp fordi alt er samlet på ett sted.

Vi håper du finner noe du liker!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser