VG-samarbeid sprenger alle rekorder på www.bike.no!

2 millioner brukere
VG-Nett er Norges største nyhetskanal med 2 millioner lesere. Det har medført til at besøkstallene til www.bike.no har eksplodert. Våre 12.500 bike.no-medlemmer har i flere år sørget for stor trafikk på siden vår, men når i tillegg VG-Netts 2 millioner brukere synes det er interessant å lese om motorsykler, så sier det selv at besøkstallene våre stiger betydelig. Saken var faktisk VG-Netts tredje mest leste sak på søndag!

I saken som i dag ligger på www.vg.no, ligger det hele fem linker til www.bike.no. Det er disse sakene brukerne på vg.no klikker seg inn på.

Positive saker
Dette synes selvsagt vi i Bike-redaksjonen er kjempemoro! Ikke bare får vi stor oppmerksomhet for www.bike.no og våre annonsører; vi klarer også å få ut positive saker om motorsykkel i de store mediene. De fleste av oss er vel temmelig lei av å lese om kriminelle motorsykkelbander og hvor ekstremt farlig det er å kjøre motorsykkel.

Spesielt artig synes vi det er når VG velger å plassere saken fra Bike helt øverst på startsiden deres. Det forteller oss at motorsykkel gir mange treff hos VG.

CO2-målinger av motorsykler
Nå lager vi Bike nummer 10 som skal ut 25. oktober. Her kommer det masse godt lesestoff, blant annet fra Paris-messen og om overraskende CO2-målinger av nye motorsykler.

Følg med i Bike – vi sørger for at sesongen varer hele året!

Vennlig hilsen

Morten Broks, redaktør
Bike/Motopress AS
Fernanda Nissens gt 3
0484 OSLO
Dir: 23 40 10 33
Mob: 90 52 19 73
Fax: 23 40 10 34
www.bike.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser