Verdenspremiere: Triumph Tiger Sport 660

Nye Triumph Tiger Sport 660 – sterk og velutstyrt sportstourer som utfordrer alle i sin klasse.

Tiger Sport 660 er en sportstourer som baserer seg på Trident 660. Den har samme ramme som Trident, men har fått lenger svinggaffel og forsterket bakramme for å møte det nye bruksområdet. 17 tommes hjul fremme og bak understreker at denne sykkelen er beregnet for asfalt. Triumph legger stor vekt på at Tiger Sport 660 skal være minst like anvendelig og lettkjørt som Trident. Det er lagt ned mye arbeid i å holde høyde og bredde på salen på et minimum for at den lille Tigeren skal passe alle. Kombinert med fulltanket vekt på bare 206 kg bør det være mulig. Motoren: 660 ccm, tre sylindre, 120 graders veivaksel, 81 hester ved 10.250 og 59 Nm. Sykkelen kan leveres som A2 og strupingen fjernes når føreren har fått fullt førerkort. Quickshifter kan leveres som ekstrautstyr.

Tiger Sport 660 leveres i tre farger: Grå, rød og blå. Det er allerede tatt frem et fullt sett med originale vesker der veskefestene er pent integrert i bakrammen.

Når det gjelder teknikk har Triumph slått på stortrommen for denne klassen: TFT fargedisplay med connectivity, avslagbar traction kontroll og ABS, full LED belysning, selvkansellerende blinklys, ride by wire, slipperclutch, 2 ride modes og suverene Michelin Road 5 som standard. Triumph har også tatt frem et omfattende utstyrsprogram som gjør at hver enkelt kan skreddersy sykkelen til egne behov. Sykkelen kommer til forhandlerne i januar 2022. Vi skal prøvekjøre sykkelen på Sardinia i desember, så følg med!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser