Verdens råeste elektriske motorsykler til Bergen

Til venstre: Per Morten Nygård, daglig leder Til høyre: Mark Pettit, salgsansvarlig Energica

Pressemelding:

PM Motor er den første, og foreløpig eneste, leverandøren i Norge av elektriske motorsykler fra italienske Energica. De blir sett på som de råeste elektriske motorsyklene. Nå er PM Motor spent på mottakelsen hos sine kunder. «Vår bransje skal også bli fossilfri, vi må derfor henge med i utviklingen og er glade for at vi har fått agentur på Energica», forteller Per Morten Nygård, daglig leder i PM Motor.

Motorsyklene kom til Bergen forrige uke og står nå utstilt i butikken i Kolstien. «Vi har mange kunder som er nysgjerrige på de elektriske motorsyklene. Flere sier at dette er fremtiden. Det blir spennende å se om våre kunder er klar for en mer miljøvennlig hverdag allerede nå», sier Nygård.

Støtte på 25 000 kr
Med nytt agentur for PM Motor ble nyheten om at Enova gir inntil 25 000 kroner i støtte til kjøp av elektriske motorsykler godt mottatt. Det vil trolig gjøre at flere bestemmer seg raskere for å gå over til utslippsfrie motorsykler. Energica elektriske motorsykler er laget i den italienske «Motordalen» Modena. Les mer om de ulike modellene her: www.energicamotor.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser